1 Hotel SANT JORDI Mallorca | RECENSIES |

COOKIES !!! Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met Cookie Beleid.
Lees meer over het gebruik van cookies op www.hotelsantjordi.net/cookies.php

Beoordelingen van gasten die op onze website hebt geboekt.

De volgende beoordelingen en commentaar zijn geschreven door gasten die via onze website hebt geboekt. Deze mensen hebben ons toestemming om hun naam, de data van hun verblijf en de evaluatie die ze op onze oprichting hebben gemaakt publiceren gegeven.

Dagen na zijn vertrek uit het Hotel Sant Jordi, vindt u een formulier voor het meten van kwaliteit en klanttevredenheid verzonden door het bedrijf E-commerce Hotels te ontvangen, het bedrijf zorgt ervoor dat de beoordelingen zijn gemaakt door mensen die georganiseerd zijn in Hotel Sant Jordi, in tegenstelling tot de reacties geplaatst op advies portals die niet garanderen dat evaluaties en opmerkingen zijn gemaakt door mensen die in onze vestiging bleef.


Beoordelingen en recensies van onze gasten

187

Totaal aantal bezoekers de laatste 12 maanden

8,7/10 10

Globale

Hygiëne van de kamer

8,8

Receptie service

9,1

Faciliteiten Maintenance

8,2

Dienst van Bar and Restaurant

8,6


ROSER MOLL PASCUAL

Spain
Check-In: 2019-04-06
Check-Out: 2019-04-08
8,5

Habitación muy limpia


Insonorización habitaciones, se oyen mucho ruido de las otras habitaciones y de la calle, es dificil descansar.

2019-04-16 12:33:41

Tolo Pons

Director General

Querida Roser, Muchas gracias por su comentario que nos ayuda a mejorar. Saludos cordiales, HOTEL SANT JORDI


Britta Nicole Jostarndt

Germany
Check-In: 2019-04-05
Check-Out: 2019-04-08
9,3

Sauberes, familiäres Hotel & freundliches Personal


für den Standard ist das Hotel super!

2019-04-16 12:51:13

Tolo Pons

Director General

Liebe Frau Jostarndt, Vielen Dank für Ihren freundlichen und netten Kommentar. Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen! Mit unseren besten Wünschen, HOTEL SANT JORDI


Vladimir Kulinich

Russian Federation
Check-In: 2019-03-26
Check-Out: 2019-04-01
9,3

Cleanliness room, Reception Service, Bar and Restaurant are at the best level of price value


I don't find that.

2019-04-16 12:19:33

Tolo Pons

Director General

Dear Kulinich Family, Thank you very much for your kind comment. We are very happy that you have had a good holidays and we hope to see you again soon! Best regards, HOTEL SANT JORDI


Roger Vorpenes

Norway
Check-In: 2018-10-04
Check-Out: 2018-10-12
9,0

God mat og god service.

2019-03-27 12:56:18

Erma van Hoogen

Netherlands
Check-In: 2018-10-01
Check-Out: 2018-10-05
8,5

Very helpfull and friendly staff, especally Antonia from the reception. Hotel is close to beach, shops, airport, etc. Very rich breakfast, lots of variety at dinner. Clean rooms.y My favorite hotel when I stay in Mallorca.


2019-04-01 19:17:16

Tolo Pons

Director General

Dear Erma, Thank you very much for your beautiful words <3 We will see you again next May :) Best regards, HOTEL SANT JORDI



Volg ons op deze sociale netwerken