1 Hotel SANT JORDI Mallorca | RECENSIES |

COOKIES !!! Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met Cookie Beleid.
Lees meer over het gebruik van cookies op www.hotelsantjordi.net/cookies.php

Beoordelingen van gasten die op onze website hebt geboekt.

De volgende beoordelingen en commentaar zijn geschreven door gasten die via onze website hebt geboekt. Deze mensen hebben ons toestemming om hun naam, de data van hun verblijf en de evaluatie die ze op onze oprichting hebben gemaakt publiceren gegeven.

Dagen na zijn vertrek uit het Hotel Sant Jordi, vindt u een formulier voor het meten van kwaliteit en klanttevredenheid verzonden door het bedrijf E-commerce Hotels te ontvangen, het bedrijf zorgt ervoor dat de beoordelingen zijn gemaakt door mensen die georganiseerd zijn in Hotel Sant Jordi, in tegenstelling tot de reacties geplaatst op advies portals die niet garanderen dat evaluaties en opmerkingen zijn gemaakt door mensen die in onze vestiging bleef.


Beoordelingen en recensies van onze gasten

179

Totaal aantal bezoekers de laatste 12 maanden

8,6/10 10

Globale

Hygiëne van de kamer

8,6

Receptie service

9,0

Faciliteiten Maintenance

8,2

Dienst van Bar and Restaurant

8,7


Erma van Hoogen

Netherlands
Check-In: 2018-05-14
Check-Out: 2018-05-19
8,3

Friendly staff, especially Antonia from the front desk, is very helpful and friendly. Nice view from our room, breakfast and dinner are great. I have already chosen 10 times for this hotel and there are more, to come. Close to the beach, boulevard, etc.


2018-06-14 10:16:48

Tolo Pons

Director General

Dear Erma, Thank you very much for your kind comment. It is an honor for the hotel to receive wonderful clients like you. We wait for you on 1st October again, wishing you have a good holiday. Kind regards, HOTEL SANT JORDI


Andrea Straub

Austria
Check-In: 2018-05-15
Check-Out: 2018-05-18
8,3

Frrndlchkeit Empfang, Speisenauswahl Frühstück und Abendessen, Lage des Hotels

2018-06-25 10:10:22

Alfredo Galbusieri

Italy
Check-In: 2018-04-29
Check-Out: 2018-05-03
6,3

Ottimo rapporto qualità prezzo, buona posizione


2018-05-24 06:53:44

Tolo Pons

Director General

Caro Signor Galbusieri, Grazie mille per i tuoi scritti gentili. Speriamo di rivederti con noi. I nostri migliori auguri, HOTEL SANT JORDI.


Claudia PICHEREAU

France
Check-In: 2018-04-22
Check-Out: 2018-04-27
9,5

Nous,avons passé un merveilleux séjour dans votre établissement, l accueil et le personnel très souriants disponibles bienveillants, la situation géographique de l hôtel est super on peut tout faire à pieds plage ballades boutiques restaurants nous recommandons cet hôtel et ns t retournerons tant la nourriture, le site et l accueil sont les qualités primordiales pour nous


Rien tout,est super continuez comme ça

2018-05-23 10:42:33

Tolo Pons

Director General

Cher M. Picherau, Nous apprécions sincèrement votre commentaire positif sur l'hôtel et nous sommes heureux que vous avez apprécié vos vacances et nous espérons vous revoir bientôt. Avec nos meilleures salutations, HOTEL SANT JORDI


Yngve Apneseth

Norway
Check-In: 2018-04-18
Check-Out: 2018-04-25
8,0

Sleeping and having our meals


The coffee from the cofeemachin in the restaurant is not good enough

2018-05-31 18:29:53

Tolo Pons

Director General

Dear Yngve, Thank you very much for your comment that helps us improve. We hope to see you again soon. Best regards, HOTEL SANT JORDI



Volg ons op deze sociale netwerken